Generalități

Site-ul www.noblet.ro  este integral proprietatea SC NOBLET SRL, CIF: RO22608590 Reg. Com: J23/2788/2007, Calea Bucuresti, Nr. 113A, Săftica Jud. Ilfov; denumit în continuare proprietar. Utilizarea sub orice formă a acestui site presupune acceptarea acestor termeni, a politicii de confidențialitate și a politicii de cookie-uri

Utilizarea site-ului www.noblet.ro (navigarea, accesul, cumpărarea produselor de pe acest site, etc.) implică garanția din partea clientului că a împlinit vârsta de 18 ani

Informații

Toate informațiile afișate pe acest site sunt furnizate cu scopul de informare generală. Proprietarul nu poate fi considerat răspunzător pentru daune rezultate din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza acest site.

Proprietate intelectuală

Toate drepturile asupra acestui site revin proprietarului, exceptând cazurile în care este menționat altceva. Utilizatorii acestui site au dreptul să vizualizeze, și să stocheze pentru uz personal informațiile prezentate pe acest site. Este interzisă folosirea în alte scopuri (ex: copierea și redistribuirea cu sau fără modificări) decât cele menționate mai sus a oricăror informații prezentate pe acest site, fără acordul scris al proprietarului. Constituie excepție de la această regulă distribuirea pe rețele de socializare acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic.

Comenzi online

Acest site oferă posibilitatea de achiziționare de produse prin plasarea de comenzi online.

Confirmarea lansării unei comenzi, receptionată in mod automat de persoana care a lansat comanda, nu reprezintă o confirmare ferma si expresa a faptului ca produsul/produsele comandate se afla pe stoc si nu generează niciun fel de obligație pentru vânzător, lansarea comenzii presupunând, confirmarea de înregistrare și detalierea comenzii lansate. Toate comenzile vor fi confirmate de către un operator, telefonic sau prin e-mail, înainte de a fi onorate.

Plată

Plata produselor și serviciilor comandate se face astfel:

-Online cu cardul Visa sau Mastercard. Plățile cu cardul sunt procesate în siguranță de NETOPIA SRL pe site-ul mobilpay.ro . La finalizarea unei comenzi pentru care s-a optat pentru plata cu cardul, se va face redirecționare automată către site-ul mobilpay.ro unde se va procesa plata pentru contravaloarea produsului sau serviciului comandat.

Netopia Payments  SRL este procesator de plăți cu carduri bancare și garantează procesarea în siguranță a plaților cu cardul bancar. Netopia Payments SRL este autorizat de SC NOBLET SRL să proceseze plăți cu cardul și să încaseze contravaloarea produselor sau serviciilor comandate.

-Numerar la livrare către curier sau către agentul desemnat să livreze produsele.

Livrare

Produsele comandate pe site-ul www.noblet.ro vor fi livrate doar după confirmarea comenzii. Livrarea se face prin curierat rapid. Produsele aflate în stoc vor fi expediate în maxim 2 zile lucrătoare de la confirmarea plății. Termenul de livrare de către curier este de 1-5 zile lucrătoare.

În situația în care produsul ajunge la cumpărător deteriorat (sticla spartă) din vina vânzătorului sau a curierului, cumpărătorului ii va fi returnat in contul bancar indicat contravaloarea comenzii, însă doar în situația în care cumpărătorul poate demonstra cu poze că produsul era deteriorat la deschiderea coletului.

Retur

Conform O.U.G. 34/2014, clienții au dreptul să returneze produsul comandat online în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii (data la care clientul intră în posesia produselor) iar contravaloarea produsului sau serviciului va fi returnată în contul clientului în termen de 14 zile calendaristice.

Costul de transport va fi suportat de client.

Persoanele juridice nu sunt vizate de OUG 34/2014 (nu au calitatea de consumator), prin urmare ne rezervăm dreptul de a accepta sau nu returul, în funcție de fiecare situație în parte.

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite. Recomandăm păstrarea ambalajului original pentru acest scop.

Ne rezervăm dreptul de a refuza cererea de retur în cazul în care produsele sunt deteriorate.

Cererea de retur se poate face din contul de client (în situația în care ați creat unul), folosind formularul de retur la pagina https://noblet.ro/retur/, sau prin e-mail la adresa comenzi@noblet.ro.

 

Legături către alte pagini

Acest site poate conține legături (link-uri) către alte site-uri. Acestea pot avea politici diferite de cele ale acestui site. Proprietarul acestui site nu poate fi considerat răspunzător pentru utilizarea și conținutul respectivelor site-uri. Este obligația utilizatorilor să consulte politica și termenii acestor site-uri.

Modificări la această pagină

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni de utilizare pentru a fi în permanență în concordanță cu politica firmei noastre.
Ultima actualizare a fost făcută în data de 12.11.2020