Organizatorul Competiției este S.C. Noblet S.R.L., înregistrată în Registrul Comerțului sub numărul J23/2788/2007, C.U.I. 22608590, atribut fiscal RO, cu sediul social în Calea București, nr. 113A, Săftica Jud. Ilfov („Organizatorul”).

Acceptarea acestor termeni și condiții reprezintă o condiție pentru înscrierea în concurs. Prin înscrierea în concurs, sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

1. Concursul „NOBLET LA MASA DE SĂRBĂTORI”, organizat pe pagina de Facebook NOBLET( https://www.facebook.com/nobletofficial ), are loc în perioada 10– 16 decembrie 2020, exclusiv pe pagina de Facebook a Noblet.

2. ELIGIBILITATE

Concursul este deschis oricărei persoane cu vârsta de minim 18 ani împliniți la data începerii concursului de pe teritoriiul României, cu excepția angajaților Noblet S.R.L.

Prin înscrierea la concurs, confirmați că sunteți eligibil(ă) pentru acest lucru și că sunteți eligibil(ă) pentru a revendica premiul.

Organizatorul poate solicita câștigătorului/câștigătoarei să furnizeze numele complet și dovada identității sale și că este eligibil/eligibilă să se înscrie la concurs – câștigătorul/câștigătoarea este de acord să coopereze cu astfel de cereri. Câștigătorul/câștigătoarea va avea nevoie de documente de identitate valabile.

3. Oferim ca premiu o sticla de Cognac Noblet, în valare de 180 Lei.

4. Desfășuare concurs:  joi, 10 decembrie vom posta o întrebare pe pagina de Facebook a Noblet.ro. La tombolă vor participa persoanele care au oferit un răspuns la întrebarea postată, comentând la postare.

Câștigătorul va fi desemnat în urma extragerii prin tombolă cu ajutorul aplicației online Random.org, în data de 17 decembrie 2020.

Câștigătorul va fi anunțat în cursul zilei de 17 decembrie 2020. Numele de profil al câștigătorului va fi postat pe pagina de Facebook Noblet și va fi contactat prin mesaj privat cu ajutorul aplicației Facebook Messenger.

Toate persoanele care au oferit un răspuns la întrebarea postată, vor primi un voucher de reducere de 20% pentru o comandă plasată pe site-ul https://noblet.ro, exceptând categoria de pachete de sărbători. Voucher-ul este valabil până la data de 31 decembrie 2020,

Persoanele care beneficiază de voucher-ul de reducere vor fi contactate prin mesaj privat, prin intermediul aplicației Facebook Messenger în cursul zilei de 17 decembrie 2020 pentru a intra în posesia voucher-ului.

5. Prin participarea la concurs, participantul eliberează Facebook de orice responsabilitate. De asemenea, este important de menționat că acest concurs nu are nicio legătură cu Facebook și nu este în niciun fel sponsorizat, susținut sau organizat de Facebook.

6. Organizatorul nu este responsabil pentru încălcarea legii de către participanți (de ex. dacă o persoană ofensează pe cineva în comentariile de la postările care au legătură cu această competiție, etc).

7. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau finaliza în orice moment competiția.

8. Condițiile de participare pot fi modificate (în cazul unor erori ale rețelei Facebook, erori care nu depind de organizator).

9. Toate datele sunt colectate cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor).

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt colectate pentru desfășurarea concursului la care doriți să participați. Aceste date cu caracter personal sunt păstrate atâta timp cât este necesar pentru organizarea și gestionarea concursului. Pentru informații suplimentare despre modul în care prelucrăm datele dumneavoastră personale, vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate (https://noblet.ro/unelte-confidentialitate/politica-de-confidentialitate/).

10. Pentru a contacta Organizatorul sau pentru vă retrage din concurs, vă rugăm să trimiteți un e-mail la office@noblet.ro.