Când zici Crăciun, cu siguranță te gândești la colinde, cadouri și timp petrecut cu cei dragi. Este acea perioadă din an când încercăm să ne detașăm de tumultul vieții cotidiene și să intrăm într-o stare de bine. Oferim cadouri, primim cadouri, suntem mai buni unii cu alții.

Însă ce ne vine imediat în minte când ne gândim la Crăciun, fără nicio îndoială este o aromă. O aromă de cozonac, de măr copt, de scorțișoară, de turtă dulce și nu în ultimul rând… de brad. Și acestea sunt doar câteva. Toate aceste arome sunt întipărite în minte și aproape că le simțim doar gândindu-ne la Crăciun.

Am dori însă să vă propunem o aromă care ar putea să schimbe imaginea care ne vine în minte atunci când ne gândim la Crăciun: O aromă rară, cea a Cognac-ului Noblet. Fie că îți place să-l savurezi ca atare sau, de ce nu,  încălzit ușor pentru a elibera mai mult aroma, Cognac-ul Noblet va schimba cu siguranță aroma care îți vine în minte atunci când te gândești la Crăciun.

Fie că îți place să-l savurezi împreună cu cineva sau este momentul tău, la sfârșit lasă ultima înghițitură în pahar și lasă paharul în încăpere. Cognacul se va evapora și vei vedea de ce este supranumit “Licoarea Îngerilor”. Poți încerca acest “experiment” fie că îți place sau nu să consumi alcool.

În încheiere, vă spunem că perioada sărbătorilor este specială. Păstrați-o așa! Fiți buni, fiți darnici!