Povestea Noblet începe la originea acestei băuturi fine, în regiunea Cognac, Franța. La mijlocul anilor 2000 am explorat aceasta regiune minunată și am degustat mai multe sortimente de cognac, fiecare cu personalitatea lui. Cu arome diferite și in definitiv cu o poveste care o poveste ce merită dezvăluită.

O distilerie cu tradiție încă de la 1880 ne-a atras atenția în mod deosebit. Ne-a inspirat să credem că o asemenea băutură fină și atât de apreciată ar putea fi savurată și în Romania. Am găsit în băuturile degustate aici arome aparte, delicate, care se îmbină perfect, de la atingerile florilor de viță, struguri proaspeți si până la subtile arome de citrice și fructe uscate.

Acolo, în acel moment a luat naștere Noblet. Am rezervat întregul stoc disponibil de Cognac și Brandy, le-am adus in România și am așteptat.

Învechite în butoaie de stejar după cum cere tradiția, îmbuteliate in anul 2007, cognac-ul și brandy-ul Noblet au așteptat răbdătoare. Am vrut ca această băutură să fie specială, să fie cu adevărat unică.

Acum, la peste 10 ani, într-un deceniu nou, cu provocări dar și oportunități, considerăm că a sosit momentul să împărtășim cu voi două băuturi cu adevărat aparte.

Filosofia noastră este să selectăm un produs demn de a fi pus în valoare, pe care să îl oferim celorlalți nu ca un produs ci mai degrabă ca o experiență. Așa că vă propunem acum să încercați experiența Noblet.

Noblet Brandy, un spirit ambițios, Noblet Cognac cel desăvârșit, disponibile în serie limitată:

Vă invităm să le Încercați pe amandouă și să vă convingeți de ce noi le spunem “resérvé aux nobles”.